Konfirmation

Konfirmation afholdes i forbindelse med overgangen fra barn til voksen, hvortil det kristelige ritual er en bekræftelse af ens dåb og tro. Denne overgang forbindes i høj grad med festligheder, hvor konfirmanden selv er midtpunktet. Det er altså en dag forbundet med glæde, samvær og traditioner. Hertil afholdes der eventuelle taler, sange og meget mere til konfirmanden som festindslag. Uanset om der ønskes en traditionel eller utraditionel fest, står Anthony’s Festudlejning klar med teltudlejning, aktiviteter og indslag til begivenheden.

Konfirmation i et telt 

Ved at afholde konfirmationen i et telt er der rig mulighed for at skræddersy indretningen selv. Hertil udbyder vi produkter, som kan anvendes til en mere uformel fest i haven. Såfremt der ønskes et mere klassisk og formelt arrangement, er vi også ressourcestærke til at imødegå disse behov. Der er mange fordele ved at holde festen i et telt, hvoriblandt følgende er gældende:

  • Vi sætter kunden i fokus
  • Eget valg af lokation
  • Fest til ethvert budget
  • Ingen begrænsning på gæstelisten 

Som skrevet sætter vi nemlig kunden og dine behov i fokus, når det kommer til valg af festudlejning. Hermed vil vi forsøge at gøre alt for at opfylde dine forventninger til afholdelse af konfirmationsfesten. Dét, som gør at folk ofte vælger teltudlejning er, at I får mulighed for selv at være lokationen til festen. Hertil behøves der ikke at betale store udgifter til leje af et lokale eller forsamlingshus, men derimod blot leje teltet til baghaven eventuelt. Vi sørger for at kunne udbyde en fest i højeste klasse til ethvert budget, der måtte være. Vi lægger stor vægt i, at der i forbindelse med afholdelse af fest er plads til egne valg og tilkøb. Vigtigst af alt, gør leje af telt det muligt ikke at have begrænsninger på gæstelisten. Dette er særligt relevant, når det kommer til konfirmationer, hvor både venner, familie og meget andet ønsker og komme med for at fejre konfirmanden.

Aktiviteter og festindslag

Der anbefales i forbindelse med konfirmationsfesten at indbringe diverse selskabslege og aktiviteter som underholdning. Heriblandt vil taler til konfirmanden fra forældrene, vennerne og den tætte familie være optimalt. Desuden forbindes disse taler oftest med sange, eftersom det for mange er et mere passende festindslag. Hos Anthony’s Festudlejning udlejer vi fadølsanlæg, slush ice-, popcorn- og softicemaskiner, som vil være med til at gøre denne dag uforglemmelig. Dine gæster og selve konfirmanden vil nemlig elske dette indslag, som er med til at gøre arrangementet til en unik oplevelse. Disse indslag bør lægge senere på aftenen, hvor konfirmanden og gæsterne er i mere uformelle rammer og kan sidde tilbage og nyde hinandens selskab.

Har du spørgsmål eller en forespørgsel på dette produkt – Udfyld nedenstående formular og vi kontakter dig hurtigst!

Udlejning af top kvalitetstelte

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis
nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor
incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis