Skal vi hjælpe dig, med dit næste firmaarrangement?

Hos Anthonys Festudlejning leverer vi både fester til private og erhverv. Derfor har vi også flere års erfaring med udlejning og planlægning af diverse firmaarrangementer.  
Vi har igennem årene planlagt og opsat flere store firmakoncepter – med stor succes.
Vi kan hjælpe med planlægningen og udførsel af dit firmaarrangement. Intet er for stort og absolut heller for småt hos os.

Reception

Hos Anthonys Festudlejning gør vi det muligt at fejre og højtidligøre enhver anledning. Uanset om der skal fejres jubilæum, højtid eller noget helt andet, så kan vi hjælpe med dette.

Uanset anledningen vil vi hos Anthonys Festudlejning sikre en dag i fællesskabets ånd. Der udbydes mange forskellige aktiviteter og festindslag, der vil skabe en uforglemmelig oplevelse for dine kolleger.
Såfremt du mangler inspiration til indslag, står vi klar med den helt rigtige underholdning til arrangementet. 

firmafest

Skal dit firma fejre at sommeren er på vej, årets medarbejdere, den gode indsats eller skal dit personale bare forkæles med en fantastisk aften i hyggens tegn! En firmafest vil med garanti bringe dine kolleger sammen og give alle et smil på læben i dagligdagen. Vi har flere års erfaring i at levere alt fra mindre hyggelige fester, til de helt store fejringer, som først stopper når den sidste går hjem. 

Vi har et fantastisk samarbejde med flere af de bedste leverandører inden for området, hvilket giver os muligheden for at skræddersy lige præcis den fest som du gerne vil holde, så du slipper for al den forvirrende planlægning. Har du specifikke ønsker? Så tøv ikke med at kontakte os.

AKTIVITETSDAG

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do

HØJTIDSFROKOST TIL ERHVERV

Højtiderne nærmer sig og alle de traditionelle frokoster kommer lige rundt om hjørnet. 
Lokalerne skal være hyggelige, bordet skal være smukt dækket, maden skal være fantastisk, fadølsanlægget skal skumme og snapsen skal være iskold – så det simrer af jul iblandt dine gæster.
Hos Anthonys Festudlejning har vi flere års erfaring i lige præcis dette, og derfor kan du roligt overlade planlægningen, opsætningen og serveringen til os. Vi totalleverer eks. Unikke julefrokoster, præcis som du ønsker dette.
Vi er specialister i festudlejning, og kan gøre lige præcis dine ønsker, til en uforglemmelig aften. 

Udlejning af top kvalitetstelte

Ønsker du et tilbud på din fest, har du en forspørgsel eller ønsker du vejledning? Så tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi har mange års erfaring og så står vi altid klar til at hjælpe.
Kontakt os på TLF: +45 20 23 16 65 eller via nedenstående link.