Erhverv

Aktivitetsdag

Aktivitetsdag

Erhverv hyles her med sammenhold og kommunikation med fokus på at skabe et bedre samarbejde på arbejdspladsen. Vær fælles om en dag ud over det sædvanlige! Vi udbyder udendørs såvel som indendørs aktiviteter og turneringer for enhver smag. Der er desuden rig mulighed for at være med til at skræddersy dagen.

Dette kunne være en oplagt idé i forhold til nye arbejdsgrupper eller afdelinger på arbejdspladsen, som for alvor trænger til at blive rystet sammen. Uanset om der er tale om teambuilding eller en fysisk aktiv dag for alle, vil I sikres en dag i sammenholdets ånd I sent vil glemme. Dette er med til at sikre glade og motiverede medarbejdere, som på den lange bane giver større afkast for jer. 


Læs mere her ->

Julefrokost til erhverv

I forbindelse med de kolde nattetimer skrider frem er det ved at være på tide at styrke det sociale miljø på arbejdspladsen. I denne kolde tid fejres hjerternes fest, der passende byder på en traditionel julemenu. Hertil forsøger vi at udbyde en utraditionel men moderne julefrokost i form af spændende aktiviteter.

Desuden udbyder vi muligheder for pakkeløsninger i form af leje af fadøl- og slush ice anlæg, hvilket vil være et passende indslag. Hertil kan personalet prøve alternative drinks i form af slush ice eller traditionelle juleøl på fad. Der er rig mulighed for at ryste arbejdspladsen sammen, hvortil der anbefales aktiviteter og lege i løbet af aftenen. Det er kun fantasien, der sætter grænser for legen, således er det muligt at finde det perfekte festindslag. 

 

Læs mere her ->

Erhverv
Erhverv reception

Reception

Gør det muligt at fejre og højtidligøre enhver anledning, hertil kunne det være i forbindelse med et firmajubilæum. Dette gør det muligt at holde en mindre sammenkomst, der i høj grad er mindre formel end ellers på arbejdspladsen og andre begivenheder.

Uanset hvad anledningen måtte være, vil Anthony’s Festudlejning sikre en dag i fællesskabets ånd. Der udbydes mange forskellige aktiviteter og festindslag, der vil skabe en uforglemmelig oplevelse for ens kollegaer og medarbejdere. Som følge af dette vil selskabslege og en fængslende tale om dagligdagens gang være på sit rette sted. Såfremt du mangler inspiration til indslag, står vi klar med den helt rigtige underholdning til arrangementet. 

 

Læs mere her ->

Sommerfest til erhverv

I anledning af varmen begynder at nærme sig, vil du og dine medarbejdere elske en sommerfest i hyggens tegn! En firma sommerfest vil med garanti bringe smilet frem hos alle, hvortil underholdningen kan bestå af diverse selskabslege og aktiviteter.

I behøver derfor ikke at være sydpå for at få den hyggelige og varme middelhavsstemning på arbejdspladsen. Der anbefales desuden kulørte lyskæder eller pærer til at få den helt rigtige sommer belysning, når aftentimerne nærmer sig. Eksotiske drinks og iskolde forfriskninger vil desuden være på plads, når samværet forkæles med diverse lækre snacks og småretter til sommerfesten. 

 

Læs mere her -> 

Erhverv sommerfest
Her er dine fordele ved Anthonys Festudlejning
Læs om hvad jeg præcis gør for dig