SAMARBEJDE FOR DEN BEDSTE LØSNING

Hos Anthonys Festudlejning ved vi, hvor stort et puslespil det er, at stable en god fest på benene. Derfor har vi igennem vores mange år i brancen, opbygget et fantastisk samarbejde med flere af vores kolleger.
Det giver os muligheden for at være totalleverandør til enhver fest, og derigennem sørge for at denne også bliver en god og afslappende oplevelse for dig som arrangør, såvel som dine gæster.

Festudlejning uden kompromisser

For at tilbyde den perfekte og komplette løsning efter til dit behov, har vi hos Anthonys Festudlejning valgt at samarbejde med nogle af trekantsområdets bedste leverandører, indenfor hver sit felt.
Det giver os muligheden for at skræddersy en komplet og unik løsning, i samarbejde med dig og dine ønsker inden for teltopstilling, bordopdækning, underholdning, mad & drikke mm.

Velsmagende kvalitets mad til dig og dine gæster

Igennem vores samarbejde med ByVahl, kan vi garantere fantastisk mad til din fest, hvor kvalitet og den gode smag er nøgleordene.
ByVahl har de sidste mange år specialiseret sig i at levere mad til alverdens store og mindre fester på tværs af landet, hvor han bl.a. er særligt kendt for sin fantastiske pattegrise. Med vores samarbejde sikrer vi os, at dine gæster elsker maden og aldrig går sultne hjem.

Alle de rigtige drikkevarer til den perfekte fest

Ingen fest uden de rigtige drikkevare.
Hos Anthonys Festudlejning har vi et tæt samarbejde med Depot Odense. 
Herigennem sikrer vi os altid, at vi som festudlejer kan levere lige præcis de drikkevare som du ønsker til din fest. Uanset om du ønsker fadølsanlæg, specialøl, drinks bar, sodavand eller noget helt andet andet så kan vi levere det. 

Lad os hjælpe dig

Ønsker du et tilbud på din fest, har du en forspørgsel eller ønsker du vejledning? Så tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi har mange års erfaring og så står vi altid klar til at hjælpe.
Kontakt os på TLF: +45 20 23 16 65 eller via nedenstående link.