Bryllup

Bryllup er for mange en eventyrlig dag, hvor der er mange muligheder indenfor vielsen og festlighederne, som hører til. Denne højtidelighed er en indgåelse af ægteskab. Hertil fejres kærligheden og to, der siger ’ja’ til at dele livets stunder sammen. Dagen er oftest forbundet med glæde og samvær for ikke at glemme de tilhørende skikke og traditioner forbundet med et bryllup. Uanset om der ønskes et traditionelt eller utraditionelt bryllup, står Anthony’s Festudlejning klar med teltudlejning, aktiviteter og festindslag. 

Bryllup i et telt 

Ved at afholde bryllupsfesten i et telt er der rig mulighed for at skræddersy indretningen selv. Hertil udbyder vi et havebryllup i mere uformelle rammer, hvor der er plads til kulørte lyskæder og levende lys. Såfremt der ønskes et mere klassisk og romantisk arrangement, er vi også ressourcestærke til at imødegå disse behov. Der er mange fordele ved at holde festen i et telt, hvoriblandt følgende er gældende:

  • Vi sætter kunden i fokus
  • Eget valg af lokation
  • Fest til ethvert budget
  • Ingen begrænsning på gæstelisten

Som skrevet sætter nemlig kunden og dine behov i fokus, når det kommer til valg af festudlejning. Hermed vil vi forsøge at gøre alt for at opfylde dine forventninger til denne dag, hvis minder vil foreviges. Dét, som gør at folk ofte vælger teltudlejning er, at I får mulighed for selv at vælge lokationen til festen. Hertil behøves der ikke at betale store udgifter til leje af et lokale eller forsamlingshus, men derimod blot leje teltet til eventuelt baghaven. Hos Anthony’s Festudlejning sørger vi for at kunne udbyde en fest i højeste klasse til ethvert budget, der måtte være. Vi lægger stor vægt på, at der i forbindelse med afholdelse af fest er plads til egne valg og tilkøb. Vigtigst af alt, gør leje af telt det muligt ikke at have begrænsninger på gæstelisten. Dette er særligt relevant, når det kommer til bryllupper, hvor både venner, familie og meget andet ønsker og komme med for at fejre brudeparret og kærligheden blandt dem.

Aktiviteter og festindslag

Til bryllup hører skikke og traditioner til, hvoriblandt brudevalsen og skæringen af bryllupskagen er blandt omdrejningspunktet ved selve bryllupsreceptionen. Desuden anvender mange en toastmaster, som sørger for det praktiske og koordineringen af talerne. Vi anbefaler dog at indbringe nogle anderledes aktiviteter til brylluppet, hvortil rodeotyr, jukeboks og fadølsanlæg kunne være perfekte festindslag. Dette vil i høj grad sættes pris på af gæsterne, der får en unik oplevelse og gode minder med på vejen. Underholdningen til bryllup er nemlig blandt de faktorer, som gæsterne vil elske og tænke tilbage på.

Har du spørgsmål eller en forespørgsel på dette produkt – Udfyld nedenstående formular og vi kontakter dig hurtigst!

Udlejning af top kvalitetstelte

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis
nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor
incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis