Bryllup

Bryllup er for mange en eventyrlig dag, hvor der er mange muligheder indenfor vielsen og festlighederne, som hører til. Denne højtidelighed er en indgåelse af ægteskab. Hertil fejres kærligheden og to, der siger ’ja’ til at dele livets stunder sammen. Dagen er oftest forbundet med glæde og samvær for ikke at glemme de tilhørende skikke og traditioner forbundet med et bryllup. Uanset om der ønskes et traditionelt eller utraditionelt bryllup, står Anthony’s Festudlejning klar med teltudlejning, aktiviteter og festindslag. 

Bryllup i et telt 

Ved at afholde bryllupsfesten i et telt er der rig mulighed for at skræddersy indretningen selv. Hertil udbyder vi et havebryllup i mere uformelle rammer, hvor der er plads til kulørte lyskæder og levende lys. Såfremt der ønskes et mere klassisk og romantisk arrangement, er vi også ressourcestærke til at imødegå disse behov. Der er mange fordele ved at holde festen i et telt, hvoriblandt følgende er gældende:

 • Vi sætter kunden i fokus
 • Eget valg af lokation
 • Fest til ethvert budget
 • Ingen begrænsning på gæstelisten

Som skrevet sætter nemlig kunden og dine behov i fokus, når det kommer til valg af festudlejning. Hermed vil vi forsøge at gøre alt for at opfylde dine forventninger til denne dag, hvis minder vil foreviges. Dét, som gør at folk ofte vælger teltudlejning er, at I får mulighed for selv at vælge lokationen til festen. Hertil behøves der ikke at betale store udgifter til leje af et lokale eller forsamlingshus, men derimod blot leje teltet til eventuelt baghaven. Hos Anthony’s Festudlejning sørger vi for at kunne udbyde en fest i højeste klasse til ethvert budget, der måtte være. Vi lægger stor vægt på, at der i forbindelse med afholdelse af fest er plads til egne valg og tilkøb. Vigtigst af alt, gør leje af telt det muligt ikke at have begrænsninger på gæstelisten. Dette er særligt relevant, når det kommer til bryllupper, hvor både venner, familie og meget andet ønsker og komme med for at fejre brudeparret og kærligheden blandt dem.

Aktiviteter og festindslag

Til bryllup hører skikke og traditioner til, hvoriblandt brudevalsen og skæringen af bryllupskagen er blandt omdrejningspunktet ved selve bryllupsreceptionen. Desuden anvender mange en toastmaster, som sørger for det praktiske og koordineringen af talerne. Vi anbefaler dog at indbringe nogle anderledes aktiviteter til brylluppet, hvortil rodeotyr, jukeboks og fadølsanlæg kunne være perfekte festindslag. Dette vil i høj grad sættes pris på af gæsterne, der får en unik oplevelse og gode minder med på vejen. Underholdningen til bryllup er nemlig blandt de faktorer, som gæsterne vil elske og tænke tilbage på

Bryllup
Bryllup
Bryllup

Pakkeløsninger til bryllup

I forbindelse med teltudlejning til bryllup anbefaler vi i høj grad at vælge en pakkeløsning. Dermed har vi tre pakker, som skal give et overblik over nogen af de løsninger, som vi udbyder. Dette skal dog tages med forbehold, da der sagtens kan ændres i gæsteantal og pris. Bryllupspakkerne er derfor et godt udgangspunkt, når det kommer til valg af tilbehør til telt, lyssætning og meget mere. Uanset om det skal være en bryllupspakke på budget eller med alt, hvad hjertet begærer, har vi noget til jer. Ved spørgsmål eller ændring ved en af nedenstående pakker er i mere end velkommen til at kontakte os.

Overstående pakkeløsninger i form af bronze, sølv og guldpakken er beregnet til 60 personer, hvortil priserne inkluderer transport og opsætning af teltene. Vores eksklusive pakkeløsning, guld pakken, giver rig mulighed for at alle gæsterne kan se brudevalsen på dansegulvet, der er tilhørende i prisen. Vi har desuden valgt at inkludere et gavebord i gulv og sølv pakken, således alle gæsterne kan se de vidunderlige gaver til brudeparret. I forbindelse med valg af teltpakker skal der først og fremmest overvejes pladsbehovet til fejringen. Fælles for alle er den komplette service, der omhandler nedenstående. Dette er dermed inkluderet i alle bryllupspakkerne, hvor der er komplet service til 60 personer. 

 • Champagne-, hvidvin- og rødvinsglas i høj stilk
 • Vandglas og kaffekop med underkop
 • Termokander til te og kaffe
 • Tallerkner til forret, middag og dessert
 • Middagskniv, gaffel og teske
 • Kagegaffel og kniv 

De små finesser til teltet 

Vi ved, at intet bryllup kan sammenlignes, og derfor har vi til en vis grad standardiseret vores bryllupspakker. Dette er lavet til jer med henblik på, at I selv kan være jeres tilkøb til festen. Bryllupsplanlægningen er for mange en tidskrævende proces. Derfor kan de små detajler i nogen tilfælde overses. Vi har dertil lavet en liste blandt de mest populære tilkøb i forbindelse med afholdelse af bryllup i et telt. Dette kunne eksempelvis være innerliner til loftet, sukker skåle til kaffen og meget mere.

 • Innerliner eller gennemsigtigt tag som teltdækning
 • Ekstra mand til opsætning
 • Duge og vaser 
 • Runde høje stå caféborde
 • Lamper eller 5 armet lysestage i sølv
 • Elektriske bloklys
 • Mocca master kaffemaskine
 • Sukker og fløde skåle
 • Dybe tallerkner
 • Dessert vinglas og cognacglas
 • Ta’ tøj og sovseske

Ud over vores forslående tilkøb til teltfesten kan der ligeledes vælges andre produkter som for eksempel fadølsanlæg eller jukeboks som tilkøb. Alt dette er op til jer, hvad I ønsker til fejringen. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad hjertet må begære til denne anledning.

Her er dine fordele ved Anthonys Festudlejning
Læs om hvad jeg præcis gør for dig