Kategori

Popcornmaskine

kr.599.00

Giv dine gæster en oplevelse de sent vil glemme!
Denne retro popcornmaskine er et sikkert hit blandt filmelskere, der gennem leje af vores maskine kan få den ægte biograffornemmelse hjemme i stuen.
Dog kan den anvendes i mange andre situationer. Heriblandt den kommende børnefødselsdag, konfirmationer eller fodboldkamp blandt vennerne. Selve maskinen er let at betjene, hvortil den ikke fylder meget og er let at bære. Den er derfor nem at håndtere for både værten og gæsterne til festen.
Vigtigst af alt kan denne retro popcornmaskine lave op til 80 liter popcorn i timen. På baggrund af dette giver den rig mulighed for at anvende den til diverse arrangementer og sammenkomster.

Desuden tilbydes der hos Anthony’s Fedtudlejning pakkeløsninger, som blot er et klik væk, for at få de perfekte poppet popcorn til din næste fest.

Har du spørgsmål eller en forespørgsel på dette produkt – Udfyld nedenstående formular og vi kontakter dig hurtigst!

Udlejning af top kvalitetstelte

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis
nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor
incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis