Kategori

Bumper balls

kr.2,499.00

Bumper balls er store bolde lavet i gennemsigtig kraftig plast, som har en diameter på 150 centimeter og vejer cirka 8 kilo pr. stk. I midten af bolden er der et hul, som man ’kravler’ ind i og tager de fastmonterede seler på. Dertil er man midt i bolden – kun med benene uden for bolden.

Denne aktiviteter kan bruges til mange sjove arrangementer, men er klart efter vores anbefaling beregnet til at kunne spille fodbold i. Deltagerne løber og hopper i de oppustede balls, og dermed skabes mange sjove situationer, som både unge såvel som ældre vil få et bredt smil på læben af at anvende. Det anbefales dog at brugerne af bumper balls er fra cirka 12-års alderen af sikkerhedsmæssige årsager.

Brug af bumper balls og tilhørende ansvar

I forbindelse med leje af vores bumper balls forekommer der en række retningslinjer, som vi forventer bliver opfyldt for begge partners bedste. Hertil må produktet kun anvendes indendørs, på multibaner og på græsplanener i pæne tilstande. Derfor må de IKKE bruges på asfalt, sand, grus eller lignende hårde underlag, da de ikke kan holde til dette. Der leveres sammen med bumper balls fra Anthony´s festudlejning en pumpe, som skal have 220 watt strøm for at kunne puste 8 af disse bolde op på blot 30 minutter.

Det er desuden lejers ansvar, at alle bumper balls behandles forsvarligt. Såfremt en af dem måtte punktere, opkræves der et gebyr på kr. 250,00 for reparation heraf. Skulle en Bumper Ball blive ødelagt efter uagtsom behandling, så vil der blive opkrævet fuld refusion til nypris/dagsværdi af lejeren.

Levering af aktiviteten

Anthony’s Festudlejning leverer gerne på adressen, som aktiviteten skal afholdes ved, hvortil følgende leveringstakster er gældende:

  • Levering på Fyn – 500 kr.
  • Levering i Trekantområdet – fra 500 kr.

Vi tilbyder desuden også muligheden for selvafhentning efter aftale af varen, som foregår på vores adresse i Næsby, Odense eller Vejle. Alt dette foregår efter kundens foretrukne valg.

Har du spørgsmål eller en forespørgsel på dette produkt – Udfyld nedenstående formular og vi kontakter dig hurtigst!

Udlejning af top kvalitetstelte

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis
nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor
incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis