Slush Ice

Nyd en kølig kulørt drink, der både er en fryd for øjet og for ganen, og få sommerfornemmelsen med en slush ice maskine! Denne drik vil være et sikkert hit til konfirmationen, (børne)fødselsdagen, firmafesten, julefrokosten og familiefesten. Med vores leje og udlejning af Coolex maskiner behøver du ikke investere i et køb af en slush ice maskine. Derimod kan du blot nyde den til hjemmebrug eller kommende fester.

Prisen for at leje en af vores maskiner afhænger i høj grad af antal af kamre. Derudover afhænger det af antal smagsvarianter. Anthony’s festudlejning har gjort det muligt at købe en såkaldte pakkeløsning med alt tilbehør. Heriblandt medfører koncentrater, glas, sugerør og glas i prisen.

Smagsvarianter indenfor slush ice Anthony’s festudlejning tilbyder mange forskellige smagsvarianter til vores slush ice maskiner. Såvel er der noget for enhver smag til at vække jeres nostalgi fra ungdommen. Der kan her vælges frit mellem smagene: sød citrus, grøn sport, filur, hindbær og sport/lime.

Skal maskinen anvendes til børnefødselsdag anbefales der koncentratet blue ice, filur og hindbær, der er et sikker hit, som følge farvens festlighed og saftens velkendte smag. Til andre festligheder med et ældre publikum tilrådes blandingsforhold med koncentrater og spiritusprodukter som for eksempel vodka i slush ice maskinen. For at finde yderligere inspiration til opskrifter til din kommende tekster, kan du klikke ind her

Rengøring af slush ice maskiner

Hos Anthony’s sørger vi altid for at vores udstyr er grundigt rengjort inden det udlejes. Dette er eftersom vi som udlejer bærer ansvaret for en høj standard til at sikre den korrekte hygiejniske håndtering af maskinen. Vi beder derfor kun om, at du lavere en lettere rengøring af maskinen efter brug, der bør forgå som følgende:

  • Adskil IKKE maskinen ad!
  • Skyl vand igennem maskinen og fjern alt overskydende slush ice, der bør være
  • Når alt det overskydende produkt er væk, skal skyl maskinen igennem igen to gange med lunken vand (eller flere gang, hvis der skulle være behov for det)
  • Aftør maskinens yderside med en ren og let fugtig klud
  • Sidst bør spildbakkerne rengøres ved skylning

Anthony’s Festudlejning klare resten af rengøringen for at kunne undgå at du og dine gæster skulle blive syge af brugen af vores maskiner.

Her er dine fordele ved Anthonys Festudlejning
Læs om hvad jeg præcis gør for dig