Slush ice opskrifter og inspiration

Disse opskrifter er lavet med henblik til inspiration til din næste sommerfest, julefrokost, fødselsdag og langt flere begivenheder, hvor slush ice kunne være et passende indslag. Dog er disse iskolde forfriskninger veltænkt til et publikum over 18, som følge af indholdet af alkoholiseret drikke. Vi vel desuden vove at påstå, at disse slush ice opskrifter har noget til enhver smag.

Den klassiske rom og cola

Opskriften på denne klassiske drink består af rom, cola koncentrat og vand, som det ligger i navnet. Hertil er blandingsforholdet en liter cola koncentrat, fire liter vand og 70 cl. rom. Der anbefales til denne smagsvariant mørk rom, dog er dette en smagssag. Som prikket over i’et kan der eventuelt tilsættes friske lime skiver i glasset bestående af slush ice for at friske drinken og hertil smagen op.

Den farverige champagnebrus

Denne klassiker findes både som is og drink, hvilket gør dette til en perfekt blanding i forbindelse med leje af en slush ice maskine. Champagnebrus som slush ice er bestående af en liter grøn sport, fire liter vand samt 70 cl. Cuba karamel, der er med til at give den velkendte smag. For at undgå en for voldsom sødme kan der tilsættes citronskiver, når drinken er hældt i slush ice glasset.

Den iskolde isbjørn

Som navnet hentyder, er der her tale om en iskold forfriskning med masser af farve og festligheder! Der anvendes her samme blandingsforhold som overstående drinks, hvor drinken indebærer en liter sød citrus, bedre kendt som den blå farve indenfor slush ice, fire liter vand samt 70 cl. Vodka efter eget valg. Der kan her anvendes mynte som topping for at få en smag af mint og mere forfriskende drink.

Den drømmeagtige hindbær

Med denne friske og syrlige drink er der mulighed for at blande den efter eget ønske, hvor der skal anvendes en liter hindbær koncentrat og fire liter vand som basis. Dernæst kan det vælges at anvendes 70 cl. Rom for en mere velkendt smag, men ellers er 35 cl. Cointreau og 35 cl. Hvid rom en passende blanding for at lave en mere bitter og sød smag. Denne smag kan genkendes fra drinken Raspberry daiquiri. For yderligere finesse kan drinken piftes yderligere op efter ophældning anrettes med friske eller frysetørret hindbær, som bliver et sikkert hit blandt gæsterne.

Den velkendte filur

Ligeledes champagnebrus er denne drink opkaldt efter en is, hvilket gør det til en perfekt blanding til en slush ice opskrift. Dens velkendte farver skabes ved at bruge en liter joker koncentrat, som er en blanding mellem ananas og hindbær, fire liter vand og 70 cl vodka efter eget valg. Desuden kan der anvendes en skive appelsin som pynt for at opnå en sød samt bitter smag, der vil vække barndoms- og ungdomsminder hos de fleste.

Den akutte brandbil

Som det kan antydes, er denne røde drink en blanding af en liter hindbær koncentrat, fire liter vand samt 70 cl. Jägermeister, hvor der kan tilsættes yderligere 70 cl. Vodka for at genskabe en brandbil med udrykning. Denne drink havde sit højdepunkt i 1980- 1990’erne, men er bestemt kommet for at blive! For at forny og friske drinken op kan der tilsættes friske skiver citron efter ophældning.

Den forfriskende Jäger lime

Denne forfriskning er den perfekte sommerdrink, der laves ved hjælp af en liter karate, hvilket er en blanding af smagene sport og lime, fire liter vand og 70 cl. Jägermeister. Denne drink er et perfekt alternativ til en ny drink, som kan serveres for gæster i alle aldre. For at fjerne yderligere af den bitterhed Jägermeister kan have vil pyntning med lime skiver være en mulighed.

Her er dine fordele ved Anthonys Festudlejning
Læs om hvad jeg præcis gør for dig