Fordele ved at leje ved Anthony´s festudlejning

Vi sætter kunden i fokus

Anthony’s Festudlejning har eksisteret siden 2012 og har hertil stor erfaring indenfor små såvel som store arrangementer. Derfor er der rig mulighed for at vælge festindslag og aktiviteter til enhver smag hos os. Vi mener, at det er vigtigt, at kunden føler sig sikker på, at udlejer leverer og opfylder, de forventninger man har. Dette forsøger vi blandt andet at imødekomme gennem at lave en skriftlig kontrakt på aftalen til vores kunder.

Hos os får du altid en kontrakt ved aftaleindgåelsen, såvel der ikke hersker nogen tvivl omkring vores lejebetingelser. Dette gør vi for at spare dig for en masse tid og ressourcer. Såvel skal du blot fokusere på, hvilke produkter og services du ønsker til din fest. Desuden tilbyder vi afhentning af materiellet dagen før, det skal anvendes. Hertil har i udstyret i minimum 24 timer uden, at der kommer ekstra betaling på.

Vi gennemser og eftertjekker alt udstyr hos Anthony’s Festudlejning, såvel det er i pæn stand og sikkert at anvende for lejeren. Dette medfølger ligeledes en grunding rengøring af vores maskiner efter brug. Idet vi ikke ønsker at sætte dit helbred på spil på grund af en tidligere kundens dårlige rengøring. Vi tager derfor ansvaret for, at der bliver ført en høj standard til at sikre den korrekte hygiejniske håndtering af maskinerne og tilhørende materiel.

Festudlejning til børn og voksne

Når en kunde vælger at leje udstyr, er det væsentligt at kunden føler sig tryg. Herunder at det vigtigt at være sikker på udlejer leverer og opfylder ens forventninger. Derfor udbyder vi muligheden for, at I selv kan hente eller om I vil have udstyret leveret på en bestemt adresse. Dette er med til at mindske den nervøsitet, der kan opstå i forbindelse med at holde et stort arrangement. Dette kunne eksempelvis være en konfirmation eller andre vigtige begivenheder.

Vi udbyder derfor nemme og overskuelige pakkeløsninger, der har alt, hvad hjertet begærer. Dermed kan du kombinere diverse produkter som for eksempel vores jukeboks med fadølsanlæg. Vi stræber efter at medvirke til en forrygende aften, som alle dine gæster vil mindes. Såfremt der skulle opstå problemer med en vores jukebokse, så er Anthony’s Festudlejning klar døgnet rundt til at løse problemet. Såvel festen ikke behøver at stoppe. Vi ønsker nemlig, at børn såvel som voksne får en oplevelse ud af at have lejet produkter hos os. Vi sætter nemlig dine behov forrest i køen, når det kommer til festudlejning på Fyn og trekantområdet.

Festudlejning til arrangementer
Her er dine fordele ved Anthonys Festudlejning
Læs om hvad jeg præcis gør for dig