Studentergilde

Studentergilde eller studenterfest er en fejring af den studerende har afsluttet sin sidste eksamen, og dermed fået sin såkaldte studenterhue. I anledning af sidste eksamen plejer man ligeledes at skåle i bobler, når nu al nervøsiteten er forbi. Hertil kan studenterugen begynde, der en hel uge fyldt i festlighedens tegn. I traditionen tro afholdes der et studentergilde, som samler de nærmeste i studentens omgangskreds af venner, medstuderende og familie. Der er her ingen såkaldte ’regler’ for, hvordan dette arrangement skal forløbe. Det vigtigste er dog, at studenten bliver fejret af sine nærmeste til en uforglemmelig aften. 

Studentergilde i et telt 

I anledning af afholdelse af et studentergilde anbefales der at overveje at leje et telt. Dette er først og fremmest med til at gøre rengøringen nemmere, eftersom hele festen samles i teltet. Derudover er fordelene ved at vælge at leje et telt hos os til studentergildet:

  • Vi sætter kunden i fokus
  • Eget valg af lokation
  • Fest til ethvert budget
  • Ingen begrænsning på gæstelisten 

Vi mener hermed, at det er jeres behov, som kommer i første række. Uanset hvad I måtte have af forventninger til afholdelse af studentergildet. Dét, som gør at folk ofte vælger teltudlejning er, at I får mulighed for selv at være lokationen til festen, der eksempelvis kunne være trykke rammer som baghaven. Til de sene aftentimer vil der desuden være pakkeløsninger med lyskæder og varmeblæsere, eftersom vejret ikke altid er tilregneligt. Hos Anthony’s Festudlejning sørger vi for at kunne udbyde en fest i højeste klasse til ethvert budget, der måtte være. Vi lægger stor vægt på, at der i forbindelse med afholdelse af fest er plads til egne valg og tilkøb. Vigtigst af alt, gør leje af telt det muligt ikke at have begrænsninger på gæstelisten. Dette er særligt relevant, når det kommer til studentergilder, hvor både venner, familie og meget andet ønsker og komme med for at fejre studenten.

Aktiviteter og festindslag

Til at fejre de sidste eksamen er overstået vil det være på sin plads, at ligge noget ekstra tid i aktiviteter til festen. Hertil kunne de klassiske indslag som taler og sange indbringes. Desuden bør der være selskabslege, der særligt er påtænkt til de unge. Dette kunne eksempelvis være beer pong, ølbowling eller andre såkaldte drukspil. Hertil vil vi kunne udleje fadølsanlæg, slush ice maskine eller jukeboks, der vil kunne pimpe dit studentergilde op til en uforglemmelig aften. Hos Anthony’s Festudlejning har vi mange pakkeløsninger til netop disse arrangementer, hvor det kun er fantasien, der sætter grænser for festindslag.

Studentergilde
Studentergilde
Studentergilde
Her er dine fordele ved Anthonys Festudlejning
Læs om hvad jeg præcis gør for dig