Festlige arrangementer

Bryllup

Dette festlige arrangement markerer indgåelse af ægteskab. Her fejres kærligheden til bryllupsfesten, hvor der er plads til alt, hvad hjertet begærer. Vi anbefaler leje af telt, såvel der er ingen begrænsninger på gæstelisten. Vi sætter jeres behov i fokus, såvel der kan afholdes bryllup til ethvert budget. 

Hos Anthony’s Festudlejning stiller vi bryllupspakker og inspiration til rådighed for jer. Brudeparet bør være omdrejningspunktet for de tilhørende festlige indslag. Dertil stiller vi diverse aktiviteter og produkter til rådighed for bryllupsfesten. Såvel mindsker vi noget af presset, som følger med til bryllupsplanlægningen for arrangementet.

Læs mere her ->

Børnefødselsdag

I anledning af dit barn fylder år vil det være på rette sted at holde en børnefødselsdag. Det er helt muligt at holde en sjov fødselsdag for gæsterne, hvor man eksempelvis kan bruge et tema for festen. Derudover vil børnene elske, at der er underholdning samt aktiviteter til fødselsdagen.

Hertil udbyder Anthony’s Festudlejning popcorn, softice og popcornmaskiner. Dette er med til at skabe en sjov og kreativ fødselsdag, hvor der er plads til diverse børnelege. Overvej derfor, hvilke aktiviteter der skal forekomme til fejringen. 

Læs mere her ->

Konfirmation

Dette festlige arrangement markerer overgangen fra barn til voksen. Hertil forbindes festligheden med glæde, samvær og traditioner for konfirmanden. Uanset, hvilken slags konfirmation der ønskes, vil vi forsøge at imødegå dine behov.

Ingen konfirmation eller konfirmand er ens, hvilket er derfor vi ligger stor værdig i egne valg og tilkøb. Der er desuden stor forskel på kunders forventninger. Dog udbyder vi teltudlejning og andre pakkeløsninger, såvel alle kan få festindslag til ethvert budget. Alt dette er med formål at gøre dagen uforglemmelig, såvel fejringen vil blive husket i mange år efter.

Læs mere her ->

Studentergilde

Når studenterhuen er kommet på vil diverse festligheder optræde i forbindelse med dette. Hertil afholdes der i traditionen tro studentergilde for studenten for at fejre, at de har afsluttet deres sidste eksamen. I mange tilfælde vil denne begivenheder fejres med studentens nærmeste omgangskreds i form af venner, medstuderende og familie.

Hos Anthony’s Festudlejning vil vi sætte jeres behov i forreste række. Heriblandt anbefaler vi teltudlejning til festen, hvor der kan vælges egne tilkøb til ethvert budget. Blandt de mest populære tilkøb er lyskæder, varmeblæser og fadølsanlæg.

Læs mere her ->

Her er dine fordele ved Anthonys Festudlejning
Læs om hvad jeg præcis gør for dig