Sommerfest

Sommeren skal nydes fuldt ud

Eksotiske drinks eller hele pakken

Sommerfest er netop det du og dine kollegaer har brug for, når den danske sommer for alvor skyder frem. De senere år er sommeren kommet tidligere på året, hvilket gør det til et perfekt arrangement. Eftersom samværet og sammenholdet ikke holder ferie trods sommeren. Der er her rig mulighed for at samle alle på tværs af afdelinger og ansættelsesposter. Nyd derfor hinandens selskab, når sommeren nærmere sig din arbejdsplads. 

Vi vil garantere at en firma sommerfest i samarbejde med Anthony’s Festudlejning vil bringe smilet frem hos alle. Desuden anbefaler vi en af vores aktiviteter samt diverse selskabslege til festen. I behøver nemlig ikke rejse sydpå for at få den ekstraordinære middelhavsstemning på arbejdspladsen. Derudover anbefales det at have eksotiske drinks og iskolde forfriskninger til festen, når sammenværet forkæles med diverse lækre snacks og småretter til festen.

Hos Anthony’s Festudlejning står vi klar til at opfylde jeres behov og ønsker til en kommende sommerfest, uanset om det vil være i forbindelse med teltudlejning eller muligheden for at servere iskolde fadøl til medarbejderne.

Skal vi hjælpe med årets sommerfest?

Er du usikker om noget eller har spørgsmål så kan du ringe til mig på: 20 23 16 65

Du kan også skrive til os så vender vi hurtigt tilbage

Her er dine fordele ved Anthonys Festudlejning
Læs om hvad jeg præcis gør for dig