Reception

Service på højt plan, så festen er i gode hænder!

Enhver fest fortjener de bedste rammer

Reception gør det som sagt muligt at fejre enhver anledning, der skulle opstå i firmaet. Hertil vil en mindre sammenkomst afholdes, hvilket vil samle medarbejderne på en mindre formel måde end den daglige gang på arbejdspladsen. Dette kunne eksempelvis være i form af et firmajubilæum, indvielsen af nye forretningstiltag eller andre festlige lejligheder. Der bør her ikke begrænses ud fra årstider eller anledninger. 

Vi forsøger derfor at udbyde en reception som en uforglemmelig oplevelse for alle kollegaer og medarbejdere. Dertil bør denne højtid være præget af god mad og tilhørende drikkelse, hvor selskabslege og eventuelle taler vil være på sin plads. Som følge af dette står vi klar til inspiration til indslag, såvel I finder den helt passende underholdning til arrangementet. 

Hos Anthony’s Festudlejning udbyder vi hertil en reception med mange muligheder. Der kan her vælges forskellige festlige indslag eller mad- og drikke kategorier. Det er helt op til jer, hvilke indslag der skal vælges til anledningen. Fælles for alle er dog at skabe et bedre social arbejdsmiljø, hvor der er plads til at se hinanden i mere uformelle rammer for fællesskabets skyld.

Er du usikker på noget eller har spørgsmål?

Du kan altid kontakte mig på tlf: 20 23 16 65

Eller du kan skrive til os så vender jeg hurtigt tilbage

Her er dine fordele ved Anthonys Festudlejning
Læs om hvad jeg præcis gør for dig