Julefrokost

Det eneste i skal fokusere på er at hygge jer!

Der er ingen grænser for fantasien til Julefrokosten!

Julefrokost for arbejdspladsen bør afholdes med fokus på et socialt formål. Hertil er dét at se sine kollegaer udenfor de faste og trygge rammer med til at øge det sociale sammenhold. Derudover forøges effektiviteten i organisationen, som følge af at medarbejderne føler sig mere tilpas efter disse uformelle sammenkomster. Så derfor bør I bestemt overveje, når nu de kolde nattetimer nærmere sig, hvorvidt der skal anholdes en julefrokost. De typiske måneder for dette er november, december og januar. 

Vi forsøger dertil at udbyde en utraditionel men moderne julefrokost i form af spændende aktiviteter. Heriblandt anbefales vores rodeotyr, skumkanon og jukeboks til at sikre en aften, dine kollegaer sent vil glemme. I forbindelse med der fejres hjerternes fest vil der desuden være stor fokus på mad og drikke. Derfor udlejer vi alt fra fadøl og slush ice anlæg til popcorn- og softicemaskiner. 

 Hos Anthony’s Festudlejning udbyder vi derfor en julefrokost med rig mulighed for at ryste arbejdspladsen sammen. Der anbefales hertil aktiviteter og lege i løbet af aftenen. Det er kun fantasien, der sætter grænser for legen, hvilket gør det muligt at finde det perfekte festindslag.

Hvad tilbyder vi når du bestiller julefrokost hos os?

Vi tilbyder alt service så det eneste du skal bekymre dig om er have en hyggelig aften med kollegaer, venner eller familie. 

Kunne du være interesseret ?

Vi kan tage en uforpligtinde samtale så vi får styr på om vi er den rette til jobbet. 

Ring til mig på: 20 23 16 65

Du kan også skrive til os her

Her er dine fordele ved Anthonys Festudlejning
Læs om hvad jeg præcis gør for dig