Aktivitetsdag

Gør en speciel dag endnu mere speciel!

Aktivitetsdage for alle

Aktivitetsdag er en glimrende idé til at rykke hinanden tættere sammen på arbejdspladsen. Heriblandt vil det være en oplagt idé i forbindelse med nye afdelinger, arbejdsgrupper eller ledelse i organisationen. Derfor vil en aktivitetsdag være oplagt som teambuilding eller en fysisk aktiv dag for alle. Sammenholdets ånd vil i høj grad blive testet og prøvet af gennem forskellige aktiviteter. 

På denne dag vil alle være fælles om at hylde sammenhold og kommunikation. Derudover er der formål på at skabe et bedre arbejdsmiljø på sigt. Det vigtigste ved at arrangere en dag som denne er, at sikre glade og motiverede medarbejdere. Dette forsøger vi at skabe gennem at udbyde udendørs såvel som indendørs aktiviteter og turneringer for enhver smag. Heriblandt udlejer vi aktiviteter blandt andet indenfor bumper balls, combat bow og sumobrydning. Disse eksempler er passende indslag til en såkaldt aktivitetsdag. 

Hos Anthony’s Festudlejning vil vi derfor udbyde en aktivitetsdag i fællesskabets ånd, hvortil vores udvalg indenfor aktiviteter med videre skal styrke de sociale relationer og kompetencer på tværs af afdelingerne.

Hvad kan vi tilbyde hos Anthony's Festudlejning?

Hos Anthony’s Festudlejning kan vi tilbyde forskellige aktiviteter til jeres fest dage.

Bumper balls
Combat bow
Sumo brydning
Kunne du være interesseret ?
 

Vi kan tage en uforpligtinde samtale så vi får styr på om vi er den rette til jobbet. 

Ring til mig på: 20 23 16 65 

Du kan også skrive til os her

Her er dine fordele ved Anthonys Festudlejning
Læs om hvad jeg præcis gør for dig