Kort om Anthony’s Festudlejning

Anthony’s Festudlejning blev i 2012 stiftet af Simon Anthony, som ligeledes varetager virksomhedens daglige drift. Ved større arrangementer og events har vi ansat flere løsarbejdere. Derudover har vi et godt samarbejde med flere kollegaer fra branchen. Heriblandt Depot Odense i forbindelse med vores udvalg af øl til vores fadølsanlæg. Hos Anthony’s Festudlejning vil vi gerne være den mest professionelle samarbejdspartner for både private og erhvervsdrivende kunder. I branchen indenfor festudlejning har vi stor erfaring i små såvel som store arrangementer. Vi forsøger i så høj grad som muligt at imødegå kundernes behov og eventuelle ønsker.

Ingen fest er den samme, hvilket er derfor vi udbyder et stort udvalg indenfor telte, fadølsanlæg, aktiviteter til fødselsdage og langt mere. Der er blot fantasien, der sætter grænser for, hvad vi som festudlejer kan hjælpe med. Hertil ønsker nogen Anthony’s Festudlejning som total leverandør til en større fest med både telt, service, levering af mad og musikband med mere. Andre ønsker blot at leje enkelte maskiner til for eksempel børnefødselsdage, barnedåb, konfirmationer med videre.

Vi lægger stor værdi i, at I som kunder har en indflydelse i købsbeslutningen. Hertil har vi udarbejdet diverse pakkeløsninger til bryllup, konfirmation og meget andet, som er udarbejdet til fordel for jer. Der er i forbindelse med store arrangementer mange faktorer, der taler for at leje et telt til anledningen. Dette er heriblandt, at I får lov til at vælge lokationen selv uden at sætte begrænsning på gæstelisten. Desuden er der fokus på fester til ethvert budget, hvortil vi sætter jer og jeres behov i fokus.

Der er derfor rig mulighed for at være med til at skræddersy din næste fest, hvor vi er leveringsdygtige til hele Fyn og Trekantområdet.

anthonys festudlejning
Her er dine fordele ved Anthonys Festudlejning
Læs om hvad jeg præcis gør for dig